Bedrijfsadvies

Onze advisory services bieden een gedegen basis voor zowel de startende als meer ervaren ondernemers. Het doel van de advisory services is het behalen van prestatieverbetering over de gehele linie van uw onderneming. De vertaalslag die nodig is om de geconstateerde verbeterpunten in praktijk te brengen vormt een essentieel onderdeel van ons bedrijfsadvies.

Bij DEMAND werken adviseurs die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in het bedrijfsleven. Van oudsher zijn wij Horeca-adviseurs maar, door een toenemende vraag vanuit het MKB adviseren wij reeds enkele jaren succesvol binnen deze doelgroep. De complexiteit van de Horeca (o.a. financieringen, operationele en positionering) heeft ons de ervaring gegeven om ook binnen het MKB de perfecte sparringpartner te zijn.

Waarbij uw adviseur tezamen met professionals uit de markt een complete scan uitvoert van uw onderneming. Uit deze scan komen zowel kansen, bedreigingen als risicogebieden naar voren. Aan de hand van deze uitkomst zal uw adviseur een richting bepalen voor verder (diepgaand) onderzoek. Uit dit onderzoek kan een verbetertraject worden uitgewerkt.

De markt is uw omzet maar, is uw markt nog wel sufficiënt? U bemerkt een terugval in de omzet of u wilt groeien? Dan is een marktscan een perfect middel om te bepalen welke richting u op moet. De DEMAND adviseur helpt u bij het maken van gedegen keuzes en reikt u de handvatten waarnaar u opzoek bent.

Wist u dat elke ondernemer onder aan de streep minimaal 10% winst laat liggen? Dit heeft allemaal te maken met het behalen van een optimaal rendement. Een verbetertraject op het gebied van rendement is veelal een vervolgtraject op een 360 graden scan. De DEMAND adviseur zal samen met u een plan opstellen en met concrete adviezen komen en deze monitoren. Het proces van rendementsoptimalisatie stopt niet bij enkel het afgeven van advies. DEMAND gaat verder waar anderen stoppen.

Vaak een gevolg op de 360 graden scan waaruit bijvoorbeeld lekkage in uw inkooporganisatie is geconstateerd. Uw DEMAND adviseur zal tezamen met een inkoopprofessional een behandelplan opstellen om uw inkopen effectiever, daadkrachtiger of met minder waste te laten verlopen.

Uw human capital is uw meest waardevolle bezit; Talent acquisitie, talentmanagement (loopbaanbegeleiding), ontwikkelmanagement, contractmanagement, personeelsbehoefte allemaal essentiële onderdelen van een professionele organisatie. De DEMAND adviseur helpt u op al deze gebieden en beantwoord graag de vraag voor u; Hoe haal ik het beste rendement uit mijn human capital.

Een pijnlijk moment voor iedere organisatie en wanneer slecht gemanaged kan een reorganisatie de toekomst van uw onderneming in gevaar brengen. Reorganisaties zijn niet enkel nodig wanneer u in een mindere periode terecht komt maar, kan ook nodig zijn ten tijden van groei. De DEMAND adviseur begeleid uw reorganisatie van A-Z en voorkomst negative exposure van uw organisatie. Dit door de ideale balans te vinden tussen de persoon in kwestie en het bedrijfsbelang.

Start hulp

Ondernemingsplan MKB

Wij nemen je stap voor stap mee in dit voorbeeld ondernemersplan zodat, je goed voorbereid van start gaat en een voorsprong hebt op je concurrentie…

LEES MEER »

Whitepapers

DEMAND Recruitment​

Het volle zusje van DEMAND Advisory Services is DEMAND Recruitment. Ons zusje is net als haar grote broer gebouwd op talenten echter, gespecialiseerd in alles wat met uw personeel te maken heeft. Of het nu om het werven en selecteren van personeel of het volledig voeren van uw personeelsafdeling, u kunt het DEMAND Recruitment toevertrouwen. Bij DEMAND Recruitment werken ook mensen die van hun werk hun hobby hebben gemaakt, getalenteerd zijn en gastvrijheidsbloed hebben. We go that extra mile!