Bedrijfsadvies

Onze advisory services bieden een gedegen basis voor zowel de startende als meer ervaren ondernemers. Het doel van de advisory services is het behalen van prestatieverbetering over de gehele linie van uw onderneming. De vertaalslag die nodig is om de geconstateerde verbeterpunten in praktijk te brengen vormt een essentieel onderdeel van ons bedrijfsadvies.

Bij DEMAND werken adviseurs die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in het bedrijfsleven. Van oudsher zijn wij Horeca-adviseurs maar, door een toenemende vraag vanuit het MKB adviseren wij reeds enkele jaren succesvol binnen deze doelgroep. De complexiteit van de Horeca (o.a. financieringen, operationele en positionering) heeft ons de ervaring gegeven om ook binnen het MKB de perfecte sparringpartner te zijn.

Start hulp

Whitepapers

DEMAND Recruitment​

Het volle zusje van DEMAND Advisory Services is DEMAND Recruitment. Ons zusje is net als haar grote broer gebouwd op talenten echter, gespecialiseerd in alles wat met uw personeel te maken heeft. Of het nu om het werven en selecteren van personeel of het volledig voeren van uw personeelsafdeling, u kunt het DEMAND Recruitment toevertrouwen. Bij DEMAND Recruitment werken ook mensen die van hun werk hun hobby hebben gemaakt, getalenteerd zijn en gastvrijheidsbloed hebben. We go that extra mile!