About DEMAND

Geboren vanuit passie en doorgegroeid naar een internationale speler op het gebied van bedrijfs- en horecadvies. Demand Advisory Services is inmiddels een begrip zowel in Nederland als ver daarbuiten. Onze persoonlijke aanpak gecombineerd met de zakelijke kennis in uiteenlopende branches, maakt ons de ideale sparringpartner.

Onze adviseurs hebben niet alleen de expertise binnen hun vakgebied, maar ook zijn zij getraind om een organisatie in haar totaliteit te kunnen doorgronden. Dat maakt ons als partner uniek en kunnen we een echte bijdrage leveren aan uw organisatie. Zo heeft een financieel expert ook altijd operationele kennis en andersom heeft een operationele tacticus weer gedegen basiskennis over de financiële kant van een organisatie. Wij geloven erin dat cross knowledge belangrijk is om goed advies te kunnen uitbrengen, het draait bij veranderen immers om wederzijds begrip en onderlinge kennis van elkaars werkzaamheden.

logo

Bij Demand hebben we geen groot wagenpark of een duur kantoorpand, maar zijn we toekomstbestendig door flexibel te zijn en te blijven. Hiermee dragen we bij aan de betaalbaarheid van onze dienstverlening, iets wat van oudsher onze drijfveer is geweest. Met meer dan 10 jaar ervaring in de adviseringsmarkt, een uitgebreid netwerk aan adviseurs in ieder vakgebied en kennis van uiteenlopende branches, kunnen we stellen dat wij de ideale sparringpartner zijn voor uw organisatie. 

Our details