About DEMAND

Hallo! Wij zijn DEMAND een jonge frisse speler op de markt van bedrijfsadvies, horeca advies, en coaching. We zijn jong maar barsten van de ervaring, talent en zijn fris en fruitig (behalve op maandagochtend). Wij hebben lak aan de bestaande adviesmarkt en richten ons op de toekomst. De tijd van onbetaalbaar advies zijn voorbij want hallo wij zijn er! DEMAND werkt enkel met tailormade services waarbij uw organisatie of concept centraal staat. Wij hebben allemaal gastvrijheidsbloed, staan op met een WAUW-gevoel en zijn bereid om die extra stap(pen) te maken.

Bij DEMAND hebben wij geen dure chique kantoorpanden, een wagenpark vol met dure Duitse bolides en ook bonussystemen of targets zijn aan ons niet besteed. Wij bieden gewoon hele goede services tegen een WAUW-tarief en dat is onze passie! Wilt u ook met ons kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

logo

DEMAND is opgericht door Stephen de Man, een ondernemer met een andere kijk op recruitment en bedrijfsadvies. Door eigen ervaringen binnen het werkveld kwam hij tot de conclusie dat de markt toe is aan vernieuwing. Zijn doel is het toegankelijker maken van deze diensten voor een breder publiek. Met een frisse eigenwijze blik ondernemen werd de missie van DEMAND.

Tailormade services een persoonlijke benadering en een Rotterdamse no-nonsense mentaliteit maken deel uit van onze kernwaarden. Binnen DEMAND heerst geen “wij vinden het wiel opnieuw uit” cultuur, maar kijken wij wel verder dan de traditionele markt van recruitment, bedrijfsadvies en horeca advies. Wij verdiepen ons in de talenten en in de opdrachtgevers waarvoor wij mogen werken. Wij gaan voor langdurige relaties waarbij wij zorgdragen voor een optimaal rendement voor alle betrokken partijen. U heeft de DEMAND en wij een passend antwoord of oplossing.