FAQ - Frequently Asked Questions

 1. Waarom zou ik kiezen voor DEMAND Advisory Services?
 2. Bezit DEMAND Advisory Services wel de juiste expertise?
 3. Wat maakt jullie anders dan anderen?
 4. Wat zijn de kosten van een adviestraject?
 5. Is een eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend?
 6. Werken jullie met een no-cure, no-pay formule?
 7. Werken jullie net als binnen DEMAND Recruitment met een garantiebepaling?
 8. Welke overige voordelen biedt DEMAND Advisory Services?

1. Waarom zou ik kiezen voor DEMAND Advisory Services?

U kiest voor DEMAND als u opzoek bent naar een persoonlijke, transparante, flexibele partner die kwaliteit boven kwantiteit stelt. Daarnaast werken wij niet vanuit een duur kantoorpand, hebben geen duur wagenpark en hebben van bonussen nog nooit gehoord. Wij werken vanuit oprechte interesse in uw concept of onderneming en hebben succes als drijfveer.

2. Bezit DEMAND Advisory Services wel de juiste expertises?

Binnen DEMAND bezitten wij veel expertise zelf, voor sommige zeer complexe vraagstukken werken wij samen met bekende specialisten. Dit zorgt ervoor dat wij flexibel blijven en enkel de hoogstnodige kosten hoeven te dragen. Dit resulteert in meer en kwalitatief betere service, daarnaast blijven wij bereikbaar voor iedere ondernemer ongeacht het budget.

3. Wat maakt jullie anders dan anderen?

Onze expertises zijn heel divers en juist daardoor kunnen wij diverse branches adviseren en combineren. Wij zijn van oudsher een Horeca Adviesbureau maar, zijn door de toenemende vraag sinds 2015 ook succesvol binnen het MKB. Daarnaast zijn wij in 2017 begonnen met DEMAND Recruitment om opdrachtgevers nog beter te kunnen adviseren. Wij bieden een totaalpakket voor iedere ondernemer tegen zeer competitieve tarieven en tegen de hoogst mogelijke service.

4. Wat zijn de kosten van een adviestraject?

In tegenstelling tot Recruitment zijn advieswerkzaamheden zeer divers en moeilijk in een prijslijst te vermelden. Wel zijn wij transparant over ons standaard tarief deze bedraagt 49,50 euro. Veel werkzaamheden vallen onder dit standaard tarief maar, voor bepaalde expertises gelden andere tarieven. Uw adviseur zal altijd komen met een maatwerkofferte die hij/zij met u zal bespreken. Met deze offerte weet u exact wat er binnen het project valt en welke kosten hiermee gemoeid zijn.  

5. Is een eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend?

Vanzelfsprekend is deze gratis en zelfs als er een opvolgend gesprek nodig is om meer inzichten te verkrijgen aan beide kanten is deze gratis. Wij zullen er alles aan doen om uw vertrouwen te winnen en onze commitment te tonen. Wij zijn een dienstverlener en nemen onze taak erg serieus dus geen wachttijden of een duur servicenummer.

6. Werken jullie met een no-cure, no-pay formule?

Anders dan binnen de Recruitment hanteren wij voor advieswerkzaamheden geen no-cure, no-pay. De arbeidsintensiviteit van de werkzaamheden zorgt ervoor dat wij slechts één project per keer aannemen. U ontvangt van ons dus volledige exclusiviteit en staan geheel tot uw beschikking. Dit resulteert in een betere commitment en een kwalitatief betere output. Daarnaast neemt de omvang (tijd) aanzienlijk af wat resulteert in lagere kosten. Een no-cure, no-pay formule moet altijd worden terugverdient, de verliezen bij uw voorganger zitten verwerkt in uw offerte. Wij zijn eerlijk en transparant en gaan nooit een adviestraject in als wij twijfels hebben over het rendement.

7. Werken jullie net als bij DEMAND Recruitment met een garantiebepaling?

Het is lastig om een garantie af te geven op het door ons geleverde advies maar, in overleg kan altijd gekeken worden naar de mogelijkheden. Dit is per adviestraject verschillend. Wij doen aan uitvoerige nazorg om de kans van slagen verder te vergroten echter, zijn wij ook voor een groot gedeelte afhankelijk van de uitvoerende partij. Wel benadrukken wij dat wij nooit een adviestraject starten als wij geen ROI zien op de middellange termijn.

8. Welke voordelen biedt DEMAND Advisory Services?

De voordelen zijn legio maar hieronder een korte opsomming:

 • Geen dure overhead dus lagere kosten met meer service
 • Alle adviseurs hebben operationele ervaring en begrijpen uw organisatie
 • Onze adviseurs hebben tussen de 5 en 35 jaar ervaring binnen hun vakgebied
 • Wij flexibel en verplaatsen ons naar de opdrachtgever
 • Ons advies is echt maatwerk
 • DEMAND bezit over een breed netwerk aan adviesprofessionals in diverse branches