Horeca Advies

DEMAND heeft naast het bedrijfsadvies voor het MKB ook nog een gespecialiseerde afdeling die samenkomt in de “Hospitality Advisory Services”. Deze afdeling is enkel gespecialiseerd in alles wat met de gastvrijheidsindustrie van doen heeft. Dit betekend dat wij de traditionele Horeca adviseren maar, ook aanverwante organisaties in de wellness, recreatie en organisaties die hun gastvrijheidsbeleving willen optimaliseren.

De adviseurs die werkzaam zijn voor DEMAND hebben hun sporen binnen de Horeca ruimschoots verdient. De oorsprong van DEMAND ligt in de Horeca, door onze unieke aanpak zijn wij de organisatie geworden die wij vandaag de dag zijn. Wij ademen gastvrijheid en stellen het belang van de klant en gast altijd boven die van onszelf!

DEMAND Hospitality advisory services adviseert u op de volgende gebieden:

Whitepapers

DEMAND Recruitment

Het volle zusje van DEMAND Advisory Services is DEMAND Recruitment. Ons zusje is net als haar grote broer gebouwd op talenten echter, gespecialiseerd in alles wat met uw personeel te maken heeft. Of het nu om het werven en selecteren van personeel of het volledig voeren van uw personeelsafdeling, u kunt het DEMAND Recruitment toevertrouwen. Bij DEMAND Recruitment werken ook mensen die van hun werk hun hobby hebben gemaakt, getalenteerd zijn en gastvrijheidsbloed hebben. We go that extra mile!